boerderij

Tineke van Gils richt haar deel van de expositie in
5 november: Tineke van Gils. En natuurlijk moest ik net als veel van de anderen op het allerlaatste moment nog een deel van het werk uit de oven halen.


Marike-Jacobs richt haar deel van de expositie in
4 november: De rauwe eenvoud in het werk van Marike Jacobs vormt een wondermooi geheel met de sfeer in onze authentieke stal. Simpelweg schoonheid.


Ellen Rijsdorp richt haar deel van de expositie in
4 november: De sieraden en perfect gedraaide vormen van Ellen Rijsdorp geven rust en ritme. Zij maakte voor deze donkere dagen ook weer diverse objecten die licht geven.


Sarah Michael richt haar deel van de expositie in
4 november: Sarah Michael is kleurrijk aanwezig. Speciaal voor deze tijd van het jaar maakte zij engelen, zowel een gevallen engel als ook vliegende... en spannende nieuwe lichtobjecten.


Mieke Blits haar deel in de expositie
3 november: Mieke Blits toont een collectie vazen die zij veelal in de afgelopen corona-tijd heeft gemaakt. De vazen zijn als balletdansers, alles draait om evenwicht en balans.


Vilma Henkelman's deel in de expositie
2 november: Nadat Vilma Henkelman het draaien van monumentaal werk definitief beëindigde, startte zij met klein werk, alleen voor zichzelf. Acht schitterende theekommen mogen we aanbieden in onze Pop-up.


Gerke Grashuis richt haar deel van de expositie in
30 oktober: Met haar hout- en zoutgestookte vazen, kandelaars en schalen en bekers vult Gerke Grashuis de schappen met eerlijk en eenvoudig serviesgoed dat erg goed past in deze natuurlijke omgeving.


Carla de Vrijer richt haar deel van de expositie in
29 oktober: Carla de Vrijer vergroot de diversiteit in de stal met het installeren van haar raku-gestookte objecten. Stoere vormen met delicate toevoegingen die aan koraal doen denken.


Noortje Meijerink richt haar deel van de expositie in
29 oktober: Noortje Meijerink, die metalen zoals koper, brons en zilver vormt uit kleiachtige substanties en op Chinese wijze tekeningen in reliëf aanbrengt, stelt haar werk op in de stal.

Harm van der Zeeuw richt zijn deel van de expositie in
27 oktober: Met Harm van der Zeeuw komt er rock in de stal. Zelfs de Holland-Electric storfzuiger is herkenbaar in een van zijn beelden. We zien roestig oud ijzer, bougies en motoren, maar alles is keramiek.


Wied en Diederik Heyning richten hun deel van de expositie in
27 oktober: Wied en Diederik Heyning brengen licht in de stal. Natuurlijke schilderingen zijn zichtbaar in het transparante porselein. Tevens brengen zij verderlichte schalen van spaghetti porselein en delicate sieraden.


Thomas de Roo in de expositie
25 oktober: In de donkere maanden zijn er de vrolijke winterse tafrelen van Thomas de Roo. Handgeschilderde vazen, schalen en serviesgoed met winterkinderen en zomerkinderen.


Wanda Entjes richt haar deel van de expositie in
21 oktober: Wanda Entjes is de eerste die haar plaats in de stal op geheel eigen wijze inricht met lichtobjecten van kreukelig porselein en kleurrijke series borden.